Prijedor i dalje prednjači

Ocjena da je gradska uprava Prijedor napredovala od maja prošle godine, kada je izvršena BFC resertifikacija, potvrđuje značajno povećanje procenta ispunjenja postavljenih zadataka u oblasti rada sa investitorima, navedeno je u izvještaju o provedenom nadzoru, BFC resertifikacije, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Milenko Đaković gradonačelnik Prijedora.

On je potvrdio da je Prijedor prva lokalna uprava na području RS i BiH koja je uvela novi standard upravljanja kvalitetom BAS-M ISO 9001/2015, kao i da je prva uprava koja u proces resertifikacije BFC ulazi već drugi put. To znači održavanje standarda i svih propisanih zahtijeva u nizu od prethodnih šest godina.

Gradska uprava Prijedor 2008. godine stekla je sertifikat o uvođenju ISO standarda upravljanja kvalitetom, a 2013, dobila je i BFC serifikat, koji potvrđuje povoljno poslovno okruženje, rekla je Mirajana Ostojić, vođa tima za BFC sertifikaciju. Ona je navela da je

nadzor po zahtjevima investitora, proveden u oblastima koje se odnose na razvoj; na strateško planiranje; na rad sa privrednicima putem Privrednog savjeta i infrastrukturnim projktima. Pored toga izvršen je nadzor rada sa građanima: usluge prema građanima i prema investitorima.

Gradska uprava Prijedor već se prijavila za drugi proces BFC resertifikacije, po čemu prednjači u ovoj regiji.

K.V.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login