Prevarili ga za iznos od 1.000,00 eura

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 15.12.2017. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica S.V. (1981) iz  Dubice i M.Z. (1985) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo ”Prevara” na štetu lica M.S. iz  Dubice.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica S.V. i M.Z., u martu mjesecu ove godine, radi kupoprodaje šume, oštećeno lice M.S. dovela u zabludu, lažnim prikazivanjem činjenica u pogledu vlasništva nad jednom šumskom parcelom, nakon čega su od istog uzela novčani iznos od 1.000,00 eura, obećavajući da će regulisati vlasničke odnose nad šumskom parcelom i obezbjediti uslove za vršenje doznake i transporta drvnih sortimenata.

Nakon toga, osumnjičena lica su istu parcelu prodala trećem licu, protivpravno prisvajajući novčani iznos koji su prethodno uzela od oštećenog lica M.S., čime su počinila krivično djelo koje im se stavlja na teret.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica S.V. i M.Z., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ”Prevara”.

ASHA prodaja vozila