Poze koje ženama nisu baš drage

Ima jako puno različitih poza među kojima parovi mogu da pronađu one najbolje za njih. Misionarski položaj je najčešći položaj u seksu, a ženama je posebno omiljen. Istovremeno, mnogo poza je neudobno i žene ih ne preferiraju, iako su vrlo česte među parovima.

69

Ovo je poza koja možda većini muškaraca izgleda vrlo privlačno, ali, čini se da je žene baš i ne preferiraju. Seks bi trebao da bude ugodan i opuštajući, posebno oralni. Ali za ženu koja je gore, to sigurno nije.

Pod tušem

Seks pod tušem može biti nezgodan. Skliska površina, neodgovarajuća temperatura vode, prskanje vode u oči… Kako god bilo, i seks pod tušem se svrstao na listu nepoželjnih kod žena.

Obrnuta “kaubojka”

Žene preferiraju da budu u poziciji da su gore dok muškarac leže na leđima. U ovoj pozi najčešće doživljavaju orgazme. I dok je za muškarce poza “obrnute kaubojke”, itekako primamljiva, ženama baš i nije. Na ovaj način nema dovoljno stimulacije klitorisa i orgazam će češće izostati te ovu pozu izbjegavaju.

Stajanje na nogama

Seks “s nogu” može za žene biti vrlo neudoban i neprivlačan. Žena se mora pridržavati za neku površinu, nerijetko u ovoj pozi ne može da doživi orgazam niti pošteno da se opusti. Ovo je još jedna od poza koju žene žele izbjegavati.

Nezavisne

Lim profi, Prijedor Panta Rhei, masazno-kozmeticki studio, Prijedor Pogrebno Iris