Porodična tragedija u Bihaću: Tokom tuče izbo oca na smrt

Alvin Kajtazović (33) iz Bihaća, koji je osumnjičen da je protekle nedjelje, u večernjim satima, nožem usmrtio svoga oca, Seada Kajtazovića (59), ispitan je u Prvoj policijskoj upravi te potom predat na dalje postupanje Tužilaštvu USK, potvrđeno je iz policije.

Prema riječima portparola MUP-a USK, Snježane Galić, on se tereti za krivično djelo “ubistvo”. Kako je potvrđeno u policiji, njihova patrola je poslata na lice mjesta nakon što su komšije prijavile da se iz porodične kuće Kajtazovića čuju galama i vriska.

“Dolaskom na mjesto događaja, ispred ulaza u kuću vlasništvo K. S. zatečeno je njegovo beživotno tijelo, dok je njegov sin K. A. zatečen s vidnim povredama. On je policijskim službenicima kazao da se fizički sukobio sa svojim ocem, te da mu je hladnim oružjem, tačnije nožem, nanio smrtonosne povrede u predjelu stomaka.“, rekla je Galićeva.

Mlađi Kajtazović je uhapšen na licu mjesta i odveden u Policijsku stanicu u Bihaću, gdje je saslušan, dok su pripadnici kriminalističke policije i dažurbi tužilac obavili uviđaj na licu mjesta.

Motivi koji su doveli do sukoba oca i sina zasad nisu poznati, a u trenutku kad se odigrao ovaj tragični događaj,u kući osim njih dvojice, nije bilo drugih osoba.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login