Pored otuđenja vozila, lice počinilo još dva krivična djela

Policijski službenici PS Kozarska Dubica, tokom preduzimanja istražnihmjera i radnji, u vezi otuđenja putničkog motornog vozila ”Mercedes 220C” a koji je dana 07.06.2017. godine oko 03,00 časa, otuđen u mjestu Jošik, opština Kozarska Dubica, na štetu lica M.K. iz Kozarske Dubice, došli su do dokaza i obavještenja da je lica E.M. u toku iste noći, počinilo i dva krivična djela ”Krađa”.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice E.M. u toku noći 06/07.06.2017. godine, iz putničkog motornog vozila marke ”Peugeot” otuđio aktovku u kojoj se nalazili sveštenička oprema, na štetu lica V.D. iz Kozarske Dubice.

U istom vremenskom periodu osumnjičeno lice je iz putničkog motornog vozila marke BMW vlasništvu M.G. iz Kozarske Dubice otuđio putnu ispravu na ime jednog maloljetnog lica, čime je počinilo navedena krivična djela.

Policijski službenici su kod lica E.M. pronašli te privremeno oduzeli predmete koji potiču iz naprijed navedenih krivičnog djela a koji će u skladu sa

Zakonom biti vraćeni vlasniku.

Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica E.M. pored izvještaja za krivično djelo ”Teška krađa” biće dostavljen izvještaj za počinjena dva krivična djela ”Krađa”, dok će Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ”Ugrožavanje javnog saobraćaja”.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login