Policajac ubio ženu i djecu

Francuski policajac ubio je juče hicima iz pištolja svoju suprugu i njihovo dvoje dece, uzrasta tri i pet godina, na peronu željezničke stanice u gradu Noajon na sjeveru Francuske, a potom je i sebi oduzeo život. Lokalne vlasti su saopštile da se ne sumnja na terorizam.

Policija je dan ranije intervenisala u njihovom domu zbog porodične svađe, a žena je tada policajcima rekla da namjerava da napusti svog supruga, prenosi AFP. Tužiteljka Viržini Žirar rekla je novinarima da je suprug bio “savršeno miran” i nije imao nikakvih zamjerki što je susjed danas povezao njegovu suprugu i djecu na željezničku stanicu, ali kada su oni danas stigli na stanicu, suprug se iznenada pojavio i otvorio vatru na njih.

Pucnjavi je prisustvovalo i treće dijete, petogodišnja djevojčica koja je bliznakinja jednog od dvoje ubijene dece, ali je ona ostala nepovrijeđena. “Napadač je policajac koji radi u Parizu i koji nije mogao da prihvati namjeru svoje supruge da ga napusti”, rekla je tužiteljka. Noajon je grad sa 13.000 stanovnika, oko 60 kilometara jugoistočno od Amijena.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login