Peformans „Fatalna žena“ izveden u prijedorskom pozorištu

Top model Jelena Govedarica sinoć je sa svojim 53 internacionalnim Modno-scenskim spektaklom pod nazivom „Fatalna žena“ do posljednjeg mjesta napunila prijedorsko pozorište i očekivano pobrala simpatije publike koja je apluazom pozdravila dobro osmišljenu scensku priču.

Govedarica kaže da je na pripremi „Fatalne žene“ sa svojim timom radila puna tri mjeseca. Osim glumačke priče u kojoj je zablistala zajedno s glumicom prijedorskog ansambla Mirelom Predojević na sceni su se predstavile i super mame, ali i poslovne žene.

– U ulozi manekena su uspješne Prijedorčanke, njih 70. Riječ je o poslovnim ženama, od ljekara, profesora, direktorica, urednica pojedinih medija, novinarki, frizerki…Tu su super mame sa svojom djecom, sportiskinje iz brojnih klubova prepoznatljive po sjajnim rezulatima, poput Lucie Kimani- rekla je Govedarica i dodala da je s ovim posljednjim Modno-scenskim performansom, u kako je istakla jako hrabrom projektu, na neki način zaokružila neku svoju modnu priču.

Jelena se pojavila u modelu koji je kreirao poznati dizajner Vladimir Di Krupski rekavši da je on u Prijedor došao zbog tog „ što je njen perforamans i velika svjetska priča“. U muzičkom dijelu programa nastupile su Dijana Bliznac i Olja Bajrami koja je rekla „ da je u Prijedor došla da svojom muzikom uljepša ovaj događaj“.

Publici u Prijedoru predstavile su se i manekenke iz Crne Gore sa Natašom Mulisavljević, miss Crne Gore za 2015. GodinU. Muzičko-scenski perforamns Jelene Govedarice uz brojne sponzore podržao je i Grad Prijedor.

 

K.V.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login