Pavić: Kasno za promjene u Vladi

Lider DNS-a Marko Pavić je u razgovoru za ”Nezavisne” istakao da je kasno za promjene ministara u Vladi Srpske.

”Lično mislim da je sada već kasno za promjene ministara. U BiH jedino je RS stabilna i promjenama u Vladi ne bi trebalo da remetimo tu stabilnost. Vidite da ni na nivou BiH ni FBiH ništa ne funkcioniše, koalicije nisu stabilne, i ne treba da činimo ništa da i RS učinimo nestabilnom”, kaže Pavić.

Lider DNS-a je istakao je Šnjegota korektan čovjek koji je postao svjestan da nema podršku većine.

“Njegova ostavka je stvar njegove lične odluke, a o budžetu će raspravljati Narodna skupština (NS) RS i druge institucije, tako da će biti dovoljno prilika da se vidi šta je u budžetu i da se ispravi ono što ne valja, pa i da se kazni neko ako nije radio dobro”, smatra Pavić.

Komentarišući najavljenu deklaraciju o vojnoj neutralnosti, lider DNS-a ističe da RS ne treba da se opredjeljuje ni za NATO ni protiv NATO-a.

”Mi treba da odlučimo hoćemo li pratiti Srbiju po tom pitanju. Bilo da samo mi ili samo Srbija uđe u NATO, to bi značilo granicu na Drini. Ja mislim da je neminovno da pratimo Srbiju. Jednom smo u ratu vidjeli šta znači granica na Drini. Srbi to nikad više ne bi smjeli dozvoliti”, ističe Pavić.

BNTV

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login