Otkriveno zbog čega su policajci u službenom automobilu vozili drva

Identifikovano je policijsko vozilo u kojem su prije nekoliko dana prevožena drva, kao i organizaciona jedinica kojoj pripada, te je protiv trojice policajaca Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a RS dostaviljen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka.

To je potvrdila Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Nezavisne novine nezvanično saznaju da su policajci tog dana drva prevozili na jednu lokaciju u Banjaluci, gdje su pekli prase.

Iz Policijske uprave Banjaluka poručuju da su pred zakonom svi jednaki, a što se odnosi i na njihove radnike.

“Poštivanje i primjena zakona i podzakonskih akata istovremena je obaveza i svih zaposlenih u Policijskoj upravi Banjaluka, a svaka zloupotreba i neprofesionalno postupanje biće sankcionisani”, naglasila je Markanovićeva u izjavi za Nezavisne novine.

Podsjetimo, fotografija sa spornim prizorom procurila je u medije prošle sedmice, što je izazvalo oprečne reakcije u javnosti. Uglavnom je naišla na osude.

“Policijska uprava Banjaluka je, odmah po saznanju da se ulicama grada Banjaluka kretalo obilježeno službeno vozilo u kojem su prevoženi drvni sortimenti, identifikovala vozilo i organizacionu jedinicu kojoj pripada”, naglasila je Markanovićeva.

Fokus

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login