Omladina Dubice, Kostajnice, Novog i Bosanske Krupe poručila „Upoznajmo i poštujmo naše različitosti“!

“Dan omladinskog mirovnog aktivizma” koji se realizuje u okviru projekta Nansen dijalog centra Prijedor, “Poštuj moju različitost”, realizovan je u Kinu “Kozara” u Kostajnici.

Domaćin aktivnosti je bio Srednjoškolski centar Kostajnica. Učenici i profesori/koordinatori aktivnosti sa direktorom srednjoškolskog centra su ukupnim programom, kojim su promovisali poštovanje različitosti, toleranciju i  solidarnost, oduševili mnogobrojnu publiku u kinu gdje se tražilo mjesto više. Po procjeni organizatora, na aktivnosti je prisustvovalo oko 350 učesnika i gostiju.

Načelnik Opštine Kostajnica koji je na ovoj aktivnosti prisustvovao sa saradnicima iz opštine, mnogobrojni predstavnici  institucija Kostajnice, osnovne škole, predstavnici  OSCE i ostalih međunarodnih organizacija, učenici i  profesori iz osnovnih škola “Petar Kočić” iz Prijedora i “Desanka Maksimović” iz Oštre Luke, koji su trenerice i članovi “Nansen vršnjačkih medijatorskih sekcija”, su svojim dolaskom pružili podršku ovim mirovnim aktivnostima koji se realizuju uz podršku Američke ambasade iz Sarajeva.

ASHA prodaja vozila Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor