OM salon i OM studio vam nude profesionalne boje za kosu “La Biosthetique” (FOTO GALERIJA)

Sponzorisano:

La Biosthetique brend u našim salonima pruža vam velike mogućnosti: Od najkremastih plavih preko vaternih crvenih i bogatih smeđih do mističnih crnih. La Biosthetique profesionalne boje za kosu koje koristimo preskaču sve boje za kosu koje ste dosad probali.

Trajne, polutrajne ili hranjivi preljevi, nije bitno – njihov mikro-pigment je jak, prodire duboko u vlas ujedno je štiteći od suhoće i lomova. Ove boje za kosu drže svoju postojanost duže nego ikada dosad.

Biohemičari su se pobrinuli za žive i sjajne boje, dok su dermatolozi vodili brigu oko zdravlja i njege vlasišta. La Biosthetique Tint and Tone Advanced Colour System predstavlja profesionalne boje za kosu i prava su kompletna njega kože i kose.

Colour Care Ritual sistem njege boje u salonu vam donosi aloe veru, kamilicu, kokosovo ulje i japanske bobice pružajući njegu od osam koraka sve da bi se klijentu pružila najbolja i najpostojanija boja. Ovo je naše dugogodišnje i svakodnevno iskustvo s La Biosthetique bojama za kosu čija kvaliteta nas i naše klijente oduševljava. Naručite se danas za Vaš tretman ljepote.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila