Odbranili čast prijedorskog Tekvando-a

Proteklog vikenda, u organizaciji Tekvando kluba Wolf iz Ugljevika, održano je 20. prvenstvo RS u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora.
Čast tekvondo sporta grada Prijedora branili su takmičari Spartaka. Njih 25. ravnopravno su borili do posljednjih sekundi mečava kako bi u svoj grad donijeli što više medalja i pehara.

Na takmičenju se okupilo 13 klubova sa 130 takmičara. U generalnom poretku prvo mjesto zauzela je ekipa Sokola iz Bijeljine, drugo mjesto Spartak iz Prijedora a treće mjesto ekipa Zvornika iz istoimenog grada.

Članovi prijedorskog Sprataka osvojili su prvo mjesto ekipno u konkurenciji kadeta, drugo mjesto u konkurenciji juniora i treće mjesto u konkurenciji seniora, tako da su u naš grad pored brojnih medalja donijeli i četiri pehara.

„Ovo je za nas veliki rezultat, naročito ako uzmemo u obzir da smo nastupili sa svega 7-8 iskusnih takmičara dok je njih 15-ak iz početničkog pogona. Pred nama je još mnogo posla, ovaj rezultat nam je dao još više motiva za naredna takmičenja na kojima očekujemo još bolje rezultate“, rekao je Stevica Dronjak, trener Spartaka.

Članove prijedorske ekipe očekuje nastup u Bijeljini početkom novembra mjeseca, a zatim nastup u Zagrebu na Adidas-Maksimir kupu u susjednoj Hrvatskoj.

 

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login