Od 5. jula iz Zenice vozom prema moru i nazad

Zbog velikog interesa putnika iz Zenice da bh. vozom putuju prema jugu i nazad, Željeznice FBiH od 5. jula 2017. godine uvode u saobraćaj još jedan putnički voz koji će im omogućiti povratno putovanje na relaciji Zenica – Neum – Zenica po cijeni od 40,10 KM i putovanje u jednom smjeru na relaciji Zenica – Makarska po cijeni od 33,60 KM.

„Vozne i autobuske karte putnici mogu kupiti na svim blagajnama željezničkih stanica FBiH, od stanice Zenica do stanice Čapljina“, saopćeno je iz Željeznica FBiH.

Putnički voz Zenica – Sarajevo polazi u 04:54 sati s dolaskom u Sarajevo u 06:39 sati. Putnici iz ovog voza moći će ostvariti vezu na voz koji saobraća na relaciji Sarajevo – Čapljina s polaskom iz Sarajeva u 07:01 sati i dolaskom u Čapljinu u 09:35 sati.

Putničkim vozom na relaciji Čapljina – Sarajevo s polaskom iz Čapljine u 19:25 sati i dolaskom u Sarajevo u 21:59 sati, putnici će moći ostvariti i vezu na voz Sarajevo – Zenica, i to s polaskom iz Sarajeva u 22:24 sati i dolaskom u Zenicu u 00:09 sati.

Podsjećamo da BH Voz na relaciji Sarajevo – Čapljina ostvaruje ugovorenu vezu na autobusku liniju autobusima Autoherc d.o.o Grude za pravac Neum i Makarsku.

Vrijeme polaska iz Čapljine je u 10:15 sati, a vrijeme dolaska u Neum je u 11:20 sati, dok je vrijeme polaska iz Neuma u 18:00 sati, a vrijeme dolaska u Čapljinu je u 19:05 sati.

Uprkos velikim nastojanjima, Željeznice FBiH u ovoj sezoni nisu uspjele dogovoriti povratnu autobusku vezu na relaciji Makarska – Čapljina.

RadioS.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login