Očekuje se pojačana frekfencija vozila na graničnim prelazima

Na putevima u BiH jutros se vozi po suvim kolovozima, na graničnim prelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta, dok se pojačana frekvencija vozila na prelazima očekuje tokom dana, posebno na jugu i sjeveru.

Danas od 9.00 do 13.00 časova, zbog ispitivanja nosivosti mosta preko rijeke Une, biće obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta M-4, od raskrsnice ulica NJegoševa i Nadežde Petrović, u blizini graničnog prelaza Novi Grad-Dvor.

Na dijelu magistralnog puta Brčko-Bijeljina u rejonu Ljeljenče u toku je izgradnja-rekonstrukcija propusta u trupu puta, pa će se saobraćati prema postavljenoj signalizaciji, odnosno naizmjenično jednom trakom. Zbog postavljanja led markera u tunelima “Laktaši” i “Klašnice” na auto-putu Gradiška-Banjaluka, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja. Zbog izgradnje auto-puta Banjaluka-Prnjavor izmijenjen je režim saobraćanja u zoni ukrštanja sa magistralnim putem Banjaluka-Prnjavor, pa će se do 31. avgusta saobraćati u oba smjera, sa ograničenjem brzine kretanja vozila do 20 i do 40 kilometara na čas.

Moguće su i povremene obustave zbog izlaska građevinske mehanizacije na put.

Zbog radova na izgradnji spojnog puta optičkim kablom biće izmjena u odvijanju saobraćaja na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most, dionica Tukovi-Koprivna.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor