Novi Wizz ambasadori u našoj zemlji

Wizz Air, najveći niskotarifni avioprijevoznik u regionu centralne i istočne Evrope, izabrao je 31 novog Wizz ambasadora koji će predstavljati Wizz u Bosni i Hercegovini u naredne dvije godine.

Više od 290.000 glasova je primljeno tokom dvonedjeljnog online glasanja tokom koga je od Wizz Airovih sljedbenika preko društvene mreže Facebook traženo da izaberu novu generaciju WIZZ ambasadora.

Takmičila su se se 83 kandidata kojima je data mogućnost da objasne javnosti zašto žele ulogu Wizz ambasadora i da predstave svoju strast za poslom stjuardese ili stjuarda.

Novoizabrani Wizz ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima, poput konferencija za novinare, proslava značajnih dostignuća, izbora za nove članove kabinske posade i bit će dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima diljem Evrope.

Wizz Air je najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, koja koristi flotu od 85 aviona Airbus A320 i A321 na više od 500 linija iz 28 baza, povezujući 142 destinacija u 43 zemlje.

U ovoj kompaniji radi oko 3.300 osoba, a u prošloj poslovnoj godini koja je završena 31. marta, prevezeno je 23,8 miliona putnika, saopćeno je iz Wizz Aira.

Fokus

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login