Nesvakidašnja scena: Potukle se dvije vaspitačice iz vrtića

Nesvakidašnja scena se dogodila u trebinjskom vrtiću “Naša radost”, kada su se dvije radnice potukle, nakon čega su izgrebane zatražile pomoć u Službi hitne medicinske pomoći.

Iz Policijske uprave Trebinje saopćeno je kako se tuča dogodila u petak ujutro, oko 9 sati, te da su se potukle dvije ženske osobe, čiji su inicijali N. N. i A. Š.

Glasnogovornica PU Trebinje Jovana Cvijetić je kazala da je u toku prikupljanje dokaza, na osnovu kojih će se utvrditi da li je riječ o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti.

Direktor ovog vrtića Aleksandar Vukanović je potvrdio da su zbog ovog incidenta suspendovane dvije radnice, te da će uskoro biti saslušane pred komisijom, kako bi se utvrdili elementi odgovornosti. Protiv njih će biti pokrenut i disciplinski postupak.

U Službi hitne medicinske pomoći je rečeno da su im se za pomoć obratile dvije ženske osobe koje su po licu i vratu imale ogrebotine od noktiju i zuba. Iako je riječ o lakšim tjelesnim povredama, u ovoj službi kažu da se može zaključiti da tuča nije bila bezazlena. Nakon što su im sanirane povrede, obje su puštene kući sa preporukama o daljem tretmanu.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o ranijem direktoru ustanove “Naša radost” Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.

Neki roditelji čija djeca pohađaju ovaj vrtić kažu da su im mališani po povratku kući ispričali kako su se dvije tete potukle.

RadioS.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login