Neobičan povod za krađu: Prijedorčanin poželio djevojku pa “posudio” automobil iz komšiluka da je posjeti

Nesvakidašnja krađa automobila dogodila se juče u Prijedoru. Naime, vozilo je pronađeno u istoj ulici i vraćeno je za manje od dva sata vlasnicima, jer ga je ukrao komšija.

Međutim, zanimljivije je što je Prijedorčanin Nebojša P. (33) iskoristio ljubav kao izgovor da opravda krađu. Naime, on je policijskim službenicima ispričao da mu je automobil bio potreban da posjeti djevojku.

Sve je počelo juče oko 10.45h, kada su vlasnici primjetili da je nestalo vozilo parkirano u neposrednoj blizini kuće, te krađu prijavili policiji. Međutim, ubrzo su prijedorski policajci Nebojšu zajedno sa automobilom, pronašli u ulici Milana Vrhovca.

Panić je ukradeni automobil morao ponovo parkirati na mjestu odakle ga je ukrao, a potom je priveden.

– Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni N.P. iz Prijedora, sa namjerom da iskoristi vozilo za vožnju, iskoristio nepažnju i odsustvo oštećene osobe i otuđio vozilo, koje nije bilo zaključano i sa ključem u kontakt bravi, čime je počinio krivično delo “oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”, te će protiv njega biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu – saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je policijskim službenicima ispričao da je mnogo poželio devojku koja živi u Kozarskoj Dubici, te da je zato uzeo automobil iz komšiluka kako bi je posetio.

Blic

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login