Najviši ljudi svijeta prošetali Parizom

Desetak najviših muškaraca na svijetu, među kojima je jedan visok dva metra i 46 centimetra, a drugi nosi cipele broj 68, okupilo se u Parizu za vikend međusobnih razmena, ali i razgovora s prolaznicima koji se odjednom osjećaju jako mali.

Jedan francuski turista se nasmijao i rekao da on koji je visok 158 centimetara nije mogao nikad da zamisli tako nešto.

Srpski košarkaš Dalibor Micić visok 224 centimetra, najviši čovjek u Srbiji, rekao je da je simpatično biti među drugim visokim ljudima.

“Ceo svoj život vi ste najviši u gradu i ovde na kraju se susretnete s ljudima višim od vas, to je neverovatno”, rekao je smejući se.

S ogromnim sandalama na nogma Venecuelanac Heison Orlando Rodriges, visok 232 centimetra, drži rekord za najduža stopala.

“Trenutno on nosi broj ciplela 68, odnosno američki broj 28. I nastavlja da raste. To je nevjerovatno, to je strašno”, rekao je njemački koordinator Georg Vesels.

Francus Brahim Takiula, visok 246 centimetara i drugi najviši čovjek na svijetu rekao je da je drugačiji osjećaj kada se sretne ovako sa drugim najvišim na svijetu.

“Gledamo se horizontalno, a obično mi gledamo vertikalno druge manje od nas. Ali kad smo zajedno osjećamo se uvijek kao da smo braća, imamo snage”, rekao je Francuz.

ASHA prodaja vozila Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor