Na putevima u našoj zemlji ovoga jutra saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu

Na pojedinim dionicama u višim predjelima vidljivost je smanjena zbog magle ili niske oblačnosti.Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

U toku su radovi na redovnom održavanju u tunelu Lendava na magistralnom putu M-17 Jablanica-Konjic, zbog čega se od 07 do 17 sati saobraća naizmjenično, jednom trakom.

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M-17 Maglaj-Žepče, M-18 Vogošća-Sarajevo,M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Zbog održavanja 45. Internacionalne turističke Una regate, do 29.07. od 17:30 do 24 sata, obustavlja se saobraćaj na magistralnom putu M-5 u centru Bihaća. Za vrijeme obustave, vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce.

Na graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Podsjećamo vozače da prije polaska na putovanje provjere da li posjeduju svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za prelazak granice. Zbog brojnih upita građana, napominjemo da je prelazak granice prema Srbiji i Crnoj Gori za odrasla lica i dalje moguć samo sa ličnom kartom, dok djeca, kao i ranije, moraju imati pasoš.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login