Na putevima u BiH ovoga jutra saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu

Povremene polusatne obustave saobraćaja aktuelne su od 08 do 16 sati na magistralnom putu M-5 Ripač-Dubovsko, a razlog su radovi na deminiranju.

Na magistralnom putu M-4 Doboj-Tuzla zbog minerskih radova na lokalitetu kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela, danas od 13 do 16 sati mogu se očekivati kraće obustave saobraćaja (do 5 minuta).

Od ostalih puteva gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja izdvajamo: autoput A-1 dionice Butila-Sarajevo zapad-Lepenica (vijadukt Bojnik i u blizini tunela Igman) i Zenica Jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), kao i magistralne puteve: M-17 Jablanica-Mostar, M-17 Žepče-Maglaj, M-18 Simin Han-Priboj i M-4 Banja Luka-Čelinac.

Na graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Crnoj Gori i obustava saobraćaja (Ilino brdo-Vilusi i Deleuša-Vraćenovići), ne preporučuje se korištenje graničnih prelaza Klobuk (09-11 i 13-15 sati) i Deleuša (11-14 sati).

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login