Na graničnom prelazu Doljani na izlazu iz BIH čeka se oko 60 minuta

Umjerena frekvencija vozila i dobra prohodnost puteva, karakterišu danas saobraćajnu situaciju u BIH. Vozače savjetujemo da, bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, voze maksimalno oprezno i da poštuju saobraćajne propise.

Povremeni kraći zastoji tokom dana aktuelni su na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, a izdvajamo putne pravce: M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-4 Tuzla-Kalesija, M-16 Bugojno-Kupres, M-17 Maglaj-Žepče i M-18 Sarajevo-Vogošća.

Na magistralnom putu M-16.2 Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje zbog radova na deminiranju terena u mjestu Osojnica, od 08 do 16 sati mogu se očekivati povremene kraće obustave saobraćaja.

Na graničnom prelazu Doljani na izlazu iz BIH čeka se oko 60 minuta. Pojačana je frekvencija vozila na graničnim prelazima Bosanska Gradiška (ulaz u BIH), Orašje i Izačić (izlaz iz BIH) i Deleuša (u oba smjera). Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta. Podsjećamo, za međunarodni promet vozila, privremeno su otvoreni granični prelazi: Duži-Imotica, Orahov Do-Slano i Hadžin Potok-Bogovolja.

Vozače napominjemo da prije polaska na putovanje provjere da li posjeduju svu potrebnu dokumentaciju za prelazak granice.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login