Na GP Ivanica na ulazu u Hrvatsku čeka se dva sata, na GP Doljani zadržavanja su do jedan sat

Na putevima u BiH danas se saobraća po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu. Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima. S obzirom da se danas očekuje pojačan promet vozila, vozače teretnih vozila molimo da, kada iza sebe primjete dužu kolonu putničkih vozila, nakratko se isključe iz saobraćaja, kako bi se izbjegla rizična preticanja.

Do 13:30 sati do povremenih polusatnih obustava saobraćaja dolazi na magistralnom putu M-6 Stolac-Ljubinje.

Zbog radova na redovnom održavanju tunela Jelašje na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, danas od 08 do 17 sati vozila će saobraćati usporeno, jednom trakom.

Zbog održavanja manifestacije “507 Dani Ajvatovice” danas i sutra (01. i 02.07.) od 16 do 17 sati doći će do obustave saobraćaja na raskrsnici magistralnih puteva M-5 i M-16 u Donjem Vakufu, od zgrade Pošte do BP INA (raskrsnica ulica 14.septembar i 770 Slbbr.). Iz istog razloga, do sutra (02.07.) do 24 sata, zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona.

Na GP Ivanica nema dužih zadržavanja na izlazu iz BiH, ali se na ulazu u Hrvatsku čeka oko 2 sata. Na GP Doljani zadržavanja na izlazu iz zemlje su oko 1 sat. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login