Muškarac koji je kamenom brutalno ubio ženu skočio pod voz

Milan Lovrić (46) koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo, potvrđeno je “Blicu”.

Kako je potvrđeno “Blicu” Milan je, nakon brutalnog ubistva pobjegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gdje je potom skočio pod voz.

Hitna pomoć je na licu mjesta mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Kako saznajemo, Lovrić se bacio pod elektromotornu kompoziciju voza u 1.15 nakon ponoći kod stajališta Tošin bunar. Železnički saobraćaj bio je u prekidu od 1.25 do 3.40 sati.

Inače, u ovo doba je na stajalištu Tošin bunar gust saobraćaj i noću, a vozovi saobraćaju na otprilike svakih pola sata.

Podsjetimo, Milan je juče izmao zakazani kontrolisani sastanak sa bivšom suprugom Olgom u Centru za socijalni rad. On je parkirao automobil ispred Centra, ušao u hol gdje je sačekao Olgu, a kada je došla Milan ju je, naočigled njihovo troje djece, napao i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio.

On se potom mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah otpočela potragu za njim.

Milan se nakon surovog ubistva uputio ka šinama, gdje je skočio pod voz. Njegovo beživotno tijelo pronašla je ekipa Hitne pomoći dva sata iza ponoći.

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, Milan je Olgu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru.

Prvi put je osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dvije godine jer je pretukao najstarijeg sina.

ATV

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login