Mladić izboden nožem na parkingu kluba u Prijedoru

Policijskoj upravi Prijedor, dana 11.06.2017.godine oko 03,45 časova prijavljeno je da je na parking prostoru ispred UO ”River” u Prijedoru, došlo do fizičkog sukoba između više lica.

Radeći na rsvjetljavanju okolnosti prijavljenog događaja te pronalaska učesnika, došlo se do saznanja da je neposredno prije prijave između lica E.B., Z.B., D.H. i N.A. došlo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba, kom prilikom je lice N.A. zadobilo teške tjelesne povrede.

Preduzetim istražnim mjerama i radnjama utvrđeno je da je tokom fizičkog sukoba lice Z.B. licu N.A. nožem nanijelo povredu u predjelu stomaka u vidu obodne rane.

Zbog zadobijenih povreda lice je smješteno u JZU ”Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, dok je nad licem Z.B. izvršena kriminalistička obrada. Na licu mjesta pronađen je i nož koji je osumnjičeni koristio za nanošenje tjelesnih povreda.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica Z.B., biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ”Teška tjelesna povreda”.

 

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor