Marketing

Unaprijedite Vaše poslovanje!

Pružamo Vam mogućnost da se promovišete pred više od 200.000 posjetilaca mjesečno,  što je oko 2.500.000 posjetilaca godišnje. Od navedenog broja,  oko 52% čine posjetioci iz Bosne i Hercegovine,  dok je 48% iz inostranstva.

Portal je prilagođen i dostupan svim uređajima (računarima,  tabletima i mobilnim telefonima).

Starosna struktura posjetilaca portala i članova  Facebook Fan stranice je od 18 do 65 godina,  od čega 58% čine muškarci,  a 42% žene.

Zakupom jednog od naših reklamnih prostora (bannera),  dobijate mogućnost objava Vaše reklame (promotivnog oglasa) i na našoj Facebook stranici.

Pogledajte iz kojih država procentualno posjetioci pregledaju naš sadržaj.

 

Klikom na banner,  posjetilac će biti usmjeren na Vašu interent (web) adresu ili Facebook stranicu. Ukoliko ne posjedujete vlastitu internet (web) adresu ili facebook stranicu,  klikom na banner,  posjetilac će biti usmjeren na mini prezentaciju,  koju ćemo Vam besplatno dodijeliti.

 

Sponzorisani članak

Sponzorisani članak je vid oglašavanja koji podrazumijeva objavu naručenog članka na portalu Prijedor24.com. Članak može sadržavati tekst,  fotografije i video. Objavljuje se na naslovnici portala u sklopu Promo rubrike gdje se zadržava tri dana od trenutka objave.

 

Moguće pozicioniranje bannera (klikni za uvećanje).

Vaše reklame se mogu pozicionirati i u određene vijesti (artikle) te u vidu pop up prozora statičnih i dinamičnih banera. Postoji mogućnost i bilboard reklamiranja (cijela ili dio pozadine portala).

 

Globalni – nezavisni rank našeg medija možete pogledati na web adresi: https://www.similarweb.com/website/prijedor24.com#overview

 

 

Za više detalja,  možete nas kontaktirati na:

 

Broj mob: + 387 65 322 644

E-mail: prijedor24@gmail.com