Maloljetnik ranjen metkom iz improvizovanog vatrenog oružja

Policijski službenici Policijske stanice Modriča vode istragu o slučaju ranjavanja sedamnestogodišnjaka, pored ribnjaka na privatnoj parceli u mjestu Miloševac, u opštini Modriča.

Nakon što je policija sinoć dobila prijavu da je sedamnaestogodišnjak zadobio povrede nanesene vatrenim oružjem, dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je povrijeđeni maloljetnik prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju zbog zadobijenih teških povreda grudnog koša.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da je na osnovu do sada prikupljenih saznanja utvrđeno da je iz za sada nepoznatih razloga došlo do ispaljenja metka iz improvizovanog vatrenog oružja u kojem je korištena lovačka municija. Improvizovano vatreno oružje je izuzeto, kao i drugi tragovi koji će biti proslijeđeni na vještačenje. Prilikom pružanja pomoći povrijeđenom maloljetniku, N.P. je zadnjim pneumatikom vozila prešao preko noge N.T. koji je pomogao pri unosu povrijeđenog u vozilo.

Povrijeđenom N.T. je pružena ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac i tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji navedene krivičnopravne radnje koja se odnosi na povređivanje maloljetnika. U slučaju nanesenih tjelesnih povreda N.T. događaj je okvalifikovan kao krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login