Majka dvoje djece skočila sa sedmog sprata

Velika tragedija dogodila se u Paraćinu u subotu uveče, uoči Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika. Marija Paunović, tridesetjednogodišnja majka dvoje djece, izvršila je samoubistvo skočivši sa sedmog sprata solitera u centru grada, jedne od najviših ovdašnjih zgrada.

Nesrećna žena davala je znake života kada je došla Hitna pomoć, ali je ubrzo preminula u Prijemno-trijažnoj službi ovdašnje bolnice.

Prema priči stanara, koji su u potpunom šoku, niko nije vidio šta se desilo, ali su svi čuli jak tresak. Kažu da je žena radila u agenciji za čišćenje “Ema plus” koja je održavala njihovu zgradu i da su je zato povremeno viđali kako čisti, ali u soliteru nije živiela.

Prema riječima Predraga Andrejića, jednog od stanara, žena je ušla u prostor gdje su protivpožarne stepenice i skočila sa njih. Pala je na automobil vlasništvo advokata koji živi u toj zgradi, a zatim na beton.

“Gledao sam utakmicu kada se čuo jak tresak. Pomislio sam da je opet neki sudar na ulici, jer se takvi zvuci jako čuju. Shvatio sam šta se dogodilo tek kad sam pogledao kroz prozor i vidio tijelo kako leži na betonu. Tu su već bili policija i hitna pomoć, ali žena već nije davala znake života”, priča potreseni stanar Božidar Nikolić.

Sliku tragedije još ne može da izbriše slučajni prolaznik koji se, sa sinom, vraćao sa pijace.

“Čuo se vrisak i ženu sam vidio kako pada bukvalno deset metara od mene i sina! Udarila je u jedan nov automobil, parkiran odmah pored mog”, ispričao je očevidac.

MAJKA DVOJE DJECE

Žena je, kako saznaju Novosti, živjela u prigradskom naselju Dankovo do prije nekoliko mjeseci, kada se razvela i vratila roditeljima u obližnje selo. Kod supruga je ostalo njeno dvoje maloljetne djece, sin koji pohađaju šesti i ćerka koja ide u drugi razred osnovne škole. Odvajanje od djece joj je veoma teško palo, a potvrđeno je da je Marija Paunović imala i psihičke probleme.

ATV

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login