Majka domaćica u videu pokazala suprugu šta radi po čitav dan (VIDEO)

Nakon što joj je suprug svaki dan govorio da “uživa u slobodnom danu”, Gemma Chalmers, domaćica i majka, snimila je video koji traje osam minuta, a koji pokazuje kako zapravo izgleda njen dan.

“Moj suprug je pokrenuo vlastiti biznis i zaista radi puno, ali u isto vrijeme misli da ja nemam mnogo posla. To mi je dosadilo i pomislila sam: “Dokazaću ti da nisi upravu”…”, rekla je.

Na početku videa Gemma sprema dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu. Dok je on u igraonici, ona sve vrijeme vrijeme čisti u kući i sprema odjeću. Nakon što ga je pokupila i uspavala, razvrstavala je odjeću, a nakon što je napravila ručak odvela je sina na govorne vježbe.

“Ja sam čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trener za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, šampion u škakiljanju, lični stilista, lični kupac i još mnogo toga”, rekla je Gemma.

Nakon što je objavila video dobila je mnogo pozitivnih povratnih informacija od drugih preopterećenih i potcijenjenih roditelja koji su joj zahvalili što je snimila prikaz njihovog dana.

“Zbog toga gospodine Jones mi nemoj više govoriti: ‘Uživaj u svom slobodnom danu’ ili ‘Šta si radila cijeli dan?’. Jer odgovor je da sam bila mama cijeli dan”, poručila je Gemma svom suprugu.

ATV

ASHA prodaja vozila Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor