Luksuzni hotel za mačke: Usluga kakvu bi i čovjek poželio

Svaki vlasnik psa ili mačke zna da je teško odvojiti se od četvoronožnog ljubimca prilikom odlaska na odmor. Ali, ako imate dovoljno novca, vašim životinjama možda i neće biti tako loše. Longcroft Luxury Cat Hotel Norbury, u jugozapadnom Londonu, otvorio je svoja vrata 22. jula.

Sudeći prema ponudi i fotografijama, mačke će u njemu baš uživati u luksuzu. U hotelu se, između ostalog, nalazi 6 apartmana sa privatnim vrtom u kome mačke mogu da šetaju i uživaju do mile volje. Takođe, osoblje je edukovano i stručno, pa se svaki jelovnik radi prema potrebama pojedine mačke. Nije zapostavljeno ni pružanje medicinskih usluga, kao ni sređivanje i “lickanje”.

Norbury hotel je petnaesti po redu hotel za mačke iz grupe Longcroft Luxury, a ističe se posebnim luksuzom. Koliko je tražen dovoljno govori činjenica da su neki rezervisali smještaj u njemu mjesecima unaprijed, pa neke mace već znaju gdje će provesti Božić. Jasno, kako je ovo hotel s 5 zvjezdica, moguće je uživati i u spa tretmanu koji uključuje masažu, čišćenje ušiju i očiju, ali i opuštajuću masažu šapa. Nakon kraljevskog tretmana, dan završava dodatnim igranjem i delikatesama.

Nezavisne

Lim profi, Prijedor Panta Rhei, masazno-kozmeticki studio, Prijedor Pogrebno Iris