Lišeno slobode lice koje je otuđilo skupocijeno vozilo

Policijskoj stanici Kozarska Dubica, dana 07.06.2017. godine u 06,05 časova prijavljeno je da je u mjestu Jošik, opština Kozarska Dubica, u toku noći
06./07.06.2017. godine, iz dvorišta porodične kuće otuđeno putničko motorno vozilo marke ”Mercedes 220 C”, vrijednosti 70.000,00 KM, vlasništvo lica M.K. iz Kozarske Dubice.

Preduzimanjem istražnih mjera i radnji, policijski službenici PS Kozarska Dubica, istog dana, oko 10,00 časova u Kozarskoj Dubici, lišili su slobode lice E.M. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ”Teška krađa”.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice E.M, dana 07.06.2017. godine oko 03,00 časa, iz dvorišta porodične kuće oštećenog, otuđilo putničko motorno vozilo marke ”Mercedes 220 C”, a kojim je nakon otuđenja vozila, u mjestu Cerovljani, opština Gradiška, sletilo sa kolovoza a zatim i napustilo lice mjesta. Na licu mjesta saobraćajne nezgode od strane policijskih službenika PS Gradiška i PS Kozarska Dubica, izvršena je istražna radnja uviđaj, gdje tom prilikom utvrđeno da je na vozilu nastala veća materijalna šteta.

Uz saglasnost dežurnog tužioca, OJT Prijedor a na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo lica Đ.B. iz Kozarske Dubice, a koje je koristilo osumnjičeno lice, te su tom prilikom pronađeni te privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz naprijed navedenog krivičnog djela.

Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica E.M. biće dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ”Teška krađa”.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login