Lica koja su na području Kozarske Dubice otuđila vozilo marke “Audi” lišena slobode u Sarajevu

Policijskoj stanici Kozarska Dubica, dana 01.05.2017. godine u 06,30 časova prijavljeno je da je u Kozarskoj Dubici, u toku noći 30.04./01.05.2017. godine, iz dvorišta porodične kuće otuđeno putničko motorno vozilo marke ”Audi 80” na štetu lica V.B. iz Kozarske Dubice.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika PS Kozarska Dubica, Sektora kriminalističke policije PU Prijedor i policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo, Treće policijske uprave Novi Grad, dana 02.05.2017. godine u 00,25 časova u Sarajevu, opština Novi Grad, lišena slobode lica M.A. iz Sarajeva i M.E. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo ”Krađa”.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lice, iz dvorišta porodične kuće oštećenog, otuđili putničko motorno vozilo marke ”Audi 80”. Istog dana u 12,02 časova u mjestu Jakupovci, opština Laktaši, na naplatnim kućicama autoputa Banja Luka-Laktaši, osumnjičena lica su sa predmetnim vozilom nasilno prošla naplatnu rampu nakon čega su se uputili u pravcu Sarajeva, gdje su i lišena slobode. Tom prilikom od strane policijskih službenika vozilo je privremeno oduzeto te deponovano u PU Novi Grad.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, kao i postupajući tužilac i sudija za prethodni postupak Opštinskog suda Sarajevo uz čiju saglasnost je u Trećoj policijskoj upravi Novi Grad, oštećeni preuzeo predmetno vozilo i lična dokumenta.

Po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, OJT Banja Luka, PK Prijedor, protiv lica M.A. i M.E. biće dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login