Krvava drama u Beču: Muškarac izbo suprugu i kćerku pa skočio kroz prozor

Porodična tragedija dogodila se u Beču, opštini Leopoldštat, gdje je muškarac (41) nasmrt izbo svoju suprugu (45) koja je srpskog porijekla i njihovu desetogodišnju kćerku, a potom skočio kroz prozor.

Austrijska policija je oko podne zatekla beživotno tijelo muškarca na pločniku, a kada su pokušali da uđu u stan, vrata su bila zaključana. Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Kada je policija provalila u stan, zatekla je jeziv prizor. Na podu sobe ležalo je beživotno tijelo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povrijeđena djevojčica bez svijesti.

Dijete je odmah prevezeno u bolnicu i ljekari su joj se borili za život, ali na žalost nije izdržala. Kako se nezvanično saznaje, ona je gotovo preklana.

Policija istražuje motiv masakra. Muškarac i žena su roditelji povrijeđene djevojčice, a policija vjeruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo ženu i dijete.

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da su ubica i ubijena imali različita prezimena i da je desetogodišnja djevojčica njihovo zajedničko dijete, prenosi Telegraf.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor