Kolovoz je pretežno suh, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta

Na planinskim prevojima, kao i na dionicama koje prolaze kroz usjeke, mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja. Vozače savjetujemo da voze oprezno i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Zbog održavanja međunarodne biciklističke utrke „Tuzla 25.maj“ na magistralnom putu M-4 Tuzla-Tojšići-Kalesija-Mramorovi-Sapna-Tojšići-Tuzla, danas od 12 do 14:30 sati vozila će saobraćati usporeno u smijeru kretanja učesnika utrke. Molimo vozače da na pomenutoj dionici voze opreznije i da poštuju upute policije i ovlaštenih lica iz pratnje.

U toku su radovi na deminiranju terena, na magistralnom putu M-20 Trebinje-Ivanica (u mjestu Bobovišta). Svakodnevno, u vremenu od 7 do 17 sati, dolazi do povremenih obustava saobraćaja.

Na regionalnom putu R-445 Bilješevo-Kakanj zbog izvođenja radova u mjestu Donji Tičići, saobraćaj se obustavlja od 09 do 15 i od 17 do 21 sat. U ostalom periodu vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Na autoputu A-1 Zenica Jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), saobraća se sporije, zbog izvođenja sanacionih radova. Radovi se izvode i na magistralnim putevima: M-17 Jablanica-Mostar, M-16 Bugojno-Kupres i M-6.1 Mostar-Široki Brijeg. Vozače molimo da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova koji još uvijek traju na području Hrvatske, na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, povremeno dolazi do usporenog saobraćanja.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login