Kod maloljetnika iz Šipova policija pronašla drogu

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad juče su u mjestu Perućica, opština Jezero, zaustavili i prekontrolisali mercedes, te kod sedamnaestogodišnjaka iz Šipova, putnika u vozilu, pronašli 29 paketića materije koja asocira na marihuanu, ukupne bruto mase 26,60 grama.

To je potvrđeno iz policije, odakle su naglasili da je ova aktivnost rezultat operativnog rada na terenu te preduzimanja mjera i radnji usmjerenih na sprečavanje nelegalne proizvodnje i prometa droga.

Potom su, na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, u Ulici Sime Šolaje, opština Šipovo, pretreseni kuća i pomoćni objekat koji koristi A.B. (22) iz Šipova, te je pronađena i izuzeta materija koja asocira na marihuanu, ukupne bruto mase 0,4 grama.

“O svim okolnostima upoznat je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se prema maloljetniku postupi u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv oba lica za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login