Kamiondžija se zagledao u sportske automobile pa udario u Porše

Vozač kamiona “Iveco”, čiji identitet nije saopšten, fasciniran kolonom skupocjenih vozila marke “Porsche” koja je u petak prolazila kroz Travnik izgubio je kontrolu nad teretnjakom i udario u jedan automobil iz kolone vrijedan više od 100.000 maraka.

U sudaru koji se dogodio oko 10 časova u mjestu Paklarevo osim “Porsche-a” njemačkih registarskih oznaka oštećeni su još “Hyundai”, “Ford” i “Opel”, dok su četiri osobe zadobile lakše povrede.

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđen je vozač “Porsche-a” i osobe koje su bile u druga tri vozila.

Kako saznajemo, kolona skupocjenih automobila u petak je učestvovala u promotivnoj vožnji “Porsche Driving” na relaciji od Travnika do Jajca.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rekli su da je do saobraćajne nesreće došlo kada su se mimoilazili kamion i “Porsche”.

– Teretnjak je iz još neutvrđenih razloga prešao u drugu traku usljed čega je udario u jedno od vozila koja su bila u koloni. Riječ je automobilima velike vrijednosti i pričinjena je znatna materijalna šteta – kazali su u tamošnjoj policiji.

Prema riječima očevidaca, do sudara je došlo na jednoj blažoj krivini koja je prilično vidljiva.

– U kolini je išlo više dobrih i skupih automobila. Kamion koji je naišao iz suprotnog smjera zakačio je jednog od njih i uništio vozačeva vrata, vjetrobransko staklo, prozore i dio krova. Kada su se oni sudarili vozila koja su bila u blizini takođe su se polupala. Sreća pa nema teže povrijeđenih ali je šteta velika. Skupa su to auta – kazao je jedan od mještana koji nije želio da mu objavimo ime.
U Bijeljini povrijeđen dječak

Dječak iz Bijeljine (11), čiji identitet nije saopšten, teško je povrijeđen u petak kada ga je udario “mercedes” za čijim volanom je bio njegov sugrađanin M. I. (64).

Nesreća se dogodila u 11.55 časova u bijeljinskom naselju Intergaj. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u bijeljinskoj bolnici gdje je dječaku konstatovan prelom noge. On je zadržan na daljem liječenju. Uzrok nesreće biće poznat nakon policijske istrage.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor