Jutros se na putevima u BiH saobraća bez vanrednih ograničenja

Na planinskim prevojima i na dionicama koje prolaze kroz usjeke, skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja na kolovoz. Vozače pozivamo na opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Na regionalnom putu R-445 Bilješevo-Kakanj zbog izvođenja radova u mjestu Donji Tičići, saobraćaj se obustavlja od 09 do 15 i od 17 do 21 sat. U ostalom periodu vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Počeli su radovi na održavanju magistralnog puta M-5 Tranzit kroz Sarajevo. U vremenu od 08 do 16 sati, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremene obustave.

I na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, saobraća se sporije uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije. Izdvajamo autoput A-1 Zenica Jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), kao i magistralne puteve: M-17 Jablanica-Mostar, M-4 Tuzla-Kalesija, M-16 Bugojno-Kupres,M-4 Banja Luka-Čelinac i M-6.1 Mostar-Široki Brijeg.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova koji još uvijek traju na području Hrvatske, na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, povremeno dolazi do usporenog saobraćanja.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login