Jutros se na putevima u BiH saobraća bez vanrednih ograničenja

Prema podacima prikupljenim u našem informativnom centru, jutros se na putevima u BiH saobraća bez vanrednih ograničenja. Frekvencija vozila je umjerenog intenziteta na većini putnih pravaca. Izuzetak su dionice u gradskim centrima, gdje je u jutarnjim satima intenzitet saobraćaja pojačan. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja, upozoravamo na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja. Vozače savjetujemo za maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Zbog radova na asfaltiranju, danas u vremenu od 08 do 20 sati, obustavlja se saobraćaj na dionici regionalnog puta R-456 Priboj-Sapna (Sapna-Goduš). Za vrijeme obustave saobraćaj se odvija alternativnim pravcem Priboj-Tuzla-Kalesija-Sapna.

Na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Izdvajamo autoput A-1 Zenica jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), zatim magistralne puteve: M-4 Tuzla-Kalesija, M-20 Goražde-Ustiprača, M-4 Banja Luka-Čelinac, M-16 Bugojno-Kupres i M-6.1 Karlov Han-Kolo, kao i magistralne puteve na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login