Jučerašnja svadba u Prijedoru dokaz je da ljubav nema granice

Da ljubav nema granica dokaz je austrijsko – srpska svadba koja je juče održana u Prijedoru. Ljubav nisu samo riječi već i djela, a mladoženja je svoju, u ovom slučaju dokazao na svaki način.

Pristao je na svadbu u rodnom kraju svoje izabranice, u gradu na Sani, ali i da se iako je katolik, vjenča u pravoslavnoj crkvi.

– To je bila moja želja on mi je ispunio želju da je pristao na to sve. Najsrećnija, šta da kažem, naš dan – rekla je Maja Zorić Hajder. Međutim, to nije sve. Mladoženja je odlučio da uzme i suprugino prezime.

– Za mene je to normalno zato što je porodica najbitnija, zato nikada to nisam dovodio u pitanje, zašto ne bih imao, oba prezimena – izjavio je Andreas Hajder Zorić. Osim mladenaca danas su najsrećniji i njihovi roditelji. – Danas sam prezadovoljna. Moj sin se ženi – kaže mladoženjina majka Ajgina Hajder

– Imam troje djece, oženila sam sina, jednu kćerku i sada ovu treću udajem danas, sretna sam. Jeste da suza ima, ali pozitivne – istakla je mladina majka Milija Zorić. Pravoslavni običaji, svi ispoštovani ali i tradicija – domaća šljivovica nije izostala. Gosti iz Austrije odmah su je prihvatili. – Ovdje sam sa svojom suprugom i kćerkom zbog Andija i Maje i pijem za njih, uživam u ovom piću – naglasio je Majkl Blančeberg iz Linca.

A dok mi završavamo našu priču, mladenci, okruženi porodicom i prijateljima proslavaju ulazak u bračne vode, dokazavši svima da ljubav, nema granica.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login