Iz apartmana u Tučepima nestala maloljetnica

Policija traga za 14-godišnjom djevojčicom čiji je nestanak prijavila njena porodica još u ponedjeljak, izvijestila je u četvrtak splitsko-dalmatinska policijska uprava, koja poziva građane da jave ako imaju neku informaciju o njoj.

U priopćenju odaslanom medijima policija navodi da im je 14. kolovoza prijavljen nestanak maloljetne Marije Marinele Grgić rođene 2003. godine čiji su nestanak prijavili roditelji nakon što je u prvim satima toga dana otišla iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.

Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu i roze kratke hlače, a na nogama je imala crne tenisice. Fotografija i podaci nestale Marije Marinele Grgić objavljeni su na web stranici nestali.hr .

Policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da dojave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192 kao i putem elektronske pošte: splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Fokus

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login