Identifikovan lopov koji je ukrao metalne ploče sa pruge u Banjoj Luci

Pripadnici Policijske stanice Potkozarje, nakon saznanja da je izvršeno krivično djelo krađa na osnovu operativnog rada, 21. aprila u neposrednoj blizini mjesta za otkup sekundarnih sirovina u mjestu Ramići, grad Banja Luka, pronašli su 26 komada metalnih ploča koje su bile pričvršćene za prugu i 90 komada matalnih vijaka. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a predmeti su zatim izuzeti i deponovani.

Daljim radom, sa ciljem pronalaska izvršioca pomenutog krivičnog djela, policijski službenici su 22. aprila na osnovu prikupljenih saznanja i dokaza uhapsili M.B.(1997) iz Banja Luke.

Tokom ispitivanja utvrđeno je da se M.B. sumnjiči da je izvršio krivično djelo sa ciljem prodaje ukradenih predmeta i sticanja protivpravne imovinske koristi, a izvršenjem djela pričinio je znatnu materijalnu štetu JP „Željeznice RS“ kao i d.o.o. „Krajina petrol“ Banja Luka.

O ovom slučaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dosatvi izvještaj za ovo krivično djelo.

Avaz

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login