Hrabra žena skočila na auto kako bi spriječila krađu

Lopovi su spremni na sve kako bi došli do plijena, pa tako i da pred očima vlasnika ukradu automobil. Međutim, ovaj put su ostali praznih ruku jer su se namjerili na jednu ženu koja je bila u stanju da uradi sve kako bi zaštiti svog četvorotočkaša.

Bezbjednosna kamera na jednoj benzinskoj pumpi u Milvokiju zabilježila je pokušaj krađe automobila, dok je vlasnica točila gorivo. Žena je izašla i počela da toči, a kradljivci su došli u drugom automobilu, nakon čega je jedan ušao u bijelog džipa i krenuo da se odveze.

Međutim, kada je shvatila šta se dešava gospođa je skočila na haubu rizikujući da zadobije povrede. Taman kad joj je u pomoć krenuo jedan gospodin lopov je odustao od krađe shvativši da nema šanse da pobjegne s plijenom a da ne povrijedi ženu ili da ne bude uhvaćen. Istrčao je iz džipa i ponovo ušao u auto kojim su se on i kolega dovezli. Međutim tu nevolje za ženu nisu prestale.

Njen auto je nastavio da se kreće pa je bila primorana da skoči sa haube kako bi ušla u vozilo i zaustavila ga. Na sreću ona nije povrijeđena, ali je, sudeći prema njenim reakcijama, preživjela veliki strah i stres.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login