Gradit ćemo nove tržne centre širom naše zemlje

Direktor kompanije Bingo Dario Nikolić najavio je dalje širenje trgovačke mreže, odnosno izgradnju novih tržnih centara širom BiH.

– Trenutno radimo na proširenju core biznisa i idemo dalje sa širenjem trgovačke mreže. U planu su izgradnje novih tržnih centara širom BiH, a pripremamo i nove projekte na polju proizvodnje, kazao je Nikolić za akta.ba.

Poznato je da se Bingo osim trgovine bavi i proizvodnjom, te su postali grupacija koja ima više fabrika drugih djelatnosti, a u narednom periodu kompanija priprema nove investicije.

Bingo je dobitnik nagrade “Kristal soli 2016” za najuspješniju kompaniju u Tuzlanskom kantonu koja je sa ukupnim prihodom većim od 915 miliona KM i neto dobiti preko 67 miliona apsolutni pobjednik u više kategorija.

Na svečanoj ceremoniji ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2016” koja je održana u Tuzli, u organizaciji RTV Slon i pod poktiviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona, nagradu je primio upravo direktor Nikolić.

– Ovo je divna manifestacija koja je objedinila sve naše poslovne ljude. Treba nam što više ovakvih prilika da promoviramo uspješnost, rad i trud, kazao je on.

BiznisInfo

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login