Gost iz dijaspore se uznemirio u zadarskom restoranu, vlasnik ga upozorio pa pozvao na večeru

Nezadovoljstvo turista i gostiju na Jadranu priča je koja svakog ljeta ispunjava stranice medija u Hrvatskoj. Nije drugačije ni ove godine.

Proteklih dana pisalo se i pričalo o gostu iz dijaspore kojem u jednom zadarskom restoranu nisu htjeli poslužiti piće, jer se u restoranu “jede, a ne pije”.

On se ljutito ustvrdio da se tako nešto može dogoditi samo u “jebenoj Hrvatskoj” te da ni eura više neće ostaviti ovdje, a društvene mreže i mediji ponovno su burno reagirali.

Reagirao vlasnik

Sada je na ovaj događaj reagirao i vlasnik restorana u kojemu se sve dogodilo. Za 057.info ispričao je svoju stranu priče.

“Bilo je vrijeme večere, oko 18:30 sati, kada smo na žalost tog gosta, a na našu sreću bili puni kao i svaku večer. Gost je sjeo, a naša konobarica je rekla kako je terasa rezervirana za večeru i kako ima mogućnost sjesti na našu drugu terasu, koja je uz to i intimnija. Kako je on poželio popiti smo piće i inzistirao na toj terasi, konobarica mu je preporučila bilo koji kafić na Poluotoku, kazavši kako smo mi restoran, a ne kafić. Na to je on rekao konobarici da kaže „budali od gazde da je totalni kreten”, na što su se gosti na terasi uskomešali” priča Slavjan Miletić, vlasnik restorana Špajza.

Ponudio mu skupu butelju

Vlasnik kaže kako je nezadovoljnog gosta stigao kod Četiri kantuna i pitao ga u čemu je problem.

“Rekao sam mu da smo ga upozorili i da njegova reakcija nije bila u redu” kaže Miletić. On tvrdi da je gosta pozvao na večeru o trošku restorana i ponudio mu da će za njega naručiti butelju vrijednu 100 eura koju će gost sam platiti.

“Naime, suprotno tvrdnji gosta da je bio spreman popiti „butelju od 100 eura”, moram napomenuti da je kod nas najskuplja butelja 194 kune”, govori vlasnik zadarskog restorana.

Buka

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login