Falsifikovali markice za prevoz putnika te iste stavljali u upotrebu na štetu jednog preduzeća iz Prijedora

Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, PU Prijedor, na osnovu prethodno prikupljenih dokaza i obavještenja, Okružnom javnom tužilaštvu
Banja Luka i Odjeljenju za maloljetnike podnijeli su izvještaje o počinjenom djelu i učiniocu, protiv lica Đ.A. iz Novog Grada i jednog maloljetnog lica, zbog postojanja osnova sumnje da su u toku mjeseca juna 2016. godine i mjeseca marta 2017. godine, počinili produžena krivična djela ”Falsifikovanje isprave” na štetu jednog preduzeća iz Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lice Đ.A. i jedno maloljetno lice odvojeno i samostalno u toku mjeseca juna 2016. godine i mjeseca marta 2017. godine za sebe i druga lica izrađivali lažne markice za prevoz, te iste s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi stavljali u upotrebu odnosno koristili kao prave, čime su počinili navedena krivična djela.

Protiv maloljetnog lica izvještaj dostavljen u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login