Evo kako postići da vam stražnjica izgleda zategnuto i bez treninga

Sladoled, plaža, minice, ljetne haljinice, tople večeri, ljetne ljubavi – obožavamo ljeto! Što je toplije, odjeća je kraća, a ženske stražnjice najviše privlače poglede. Obla i čvrsta ženska stražnjica san je svakog muškarca – ali i svake žene.

Kako bi ti stražnjica izgledala zamamno čvrsto, bez napornih treninga i mirisa znojnih tijela u vrućoj teretani – otkrit ćemo ti četiri jednostavna trika.

1. Svemoguća voda

Pijte puno tekućine – preporuka je koju smo ovih dana, u vrijeme nevjerojatnih vrućina, puno puta čuli. Međutim, izuzetno je važno držati se tog napitka sedmicama, a ne samo nekoliko vrućih dana. Treba piti najmanje 1,5 do 2 litre vode dnevno (obične vode, nikako ne mineralnu ili aromatizirane napitke). Naime, ko pije puno vode, zagladi kožu iznutra prema van. Voda potiče detoksikaciju te daje napetost koži. Ako vam je mrsko piti „čistu“ vodu, dodajte nekoliko ploški limete i koji listić metvice. Također je učinkovito naizmjenično tuširanje toplom pa hladnom vodom, jer potiče cirkulaciju. Stoga redovno nakon toplom, stražnjicu i bedra otuširajte i hladnom vodom (postepeno prijeđite s tople na hladnu vodu).

2. Push-up traperice

Svaka žena ima drugačiji oblik stražnjice, a neke imaju slabije vezivno tkivo ili celulit, što je potpuno normalno. S odgovarajućim trapericama možeš to optički popraviti. Traper ne smije biti pretanak i previše elastičan. Vrijedi jednostavno pravilo: što je čvršći materijal, to je čvršća guza. Postoje takozvane push-up traperice koje su namijenjene upravo „oblikovanju“.

3. Oblozi od taloga kafe

Od taloga turske kafe možeš napraviti odlični anticelulitni oblog, koji će omekšati kožu, ali je i zategnuti. Pomiješaj talog kafe sa 2 kašikice maslinova ulja i 1 kašikicom soka od limuna te nanesi na stražnjicu i bedra. Omotaj prozirnom folijom ili peškirima te ostavi tako 30-ak minuta. Potom dobro isperi. Koža će odmah na dodir biti glađa i zategnutija jer kofein potiče cirkulaciju te izvlači tekućinu.

4. Masaže za bolju cirkulaciju

Redovite masaže pomalo su naporne i dosadne, ali moraš biti uporna jer donose dobre rezultate. Najbolje je namazati bedra i stražnjicu anticelulitnim uljem pa te dijelove tijela masirati masažnim valjkom minutu do dvije da se koža dobro prokrvi.

Avaz

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login