Državljanin BiH brutalno ubijen u Londonu, tijelo pronađeno na šinama

Detektivi iz britanske policije tragaju za osobom osumnjičenom za ubistvo, nakon što je na šinama pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Iako su prvobitno smatrali da se radi o nesreći, ovaj slučaj se sada tretira kao ubistvo.

Policija je objavila da je u nedjelju naveče oko 21 sat, žrtva bježala od neidentifikovane osobe i pala na šine.

Nije jasno da li ga je usmrtio voz ili je podlegao drugim povredama.

Kako Avaz saznaje, žrtva je Samir Draganović iz Ključa.

Danas je porodica pored šina ostavila cvijeće i zastavu Bosne i Hercegovine na kojoj je pisala dirljiva poruka za nesrećno stradalog.

“Za mog brata, Samira. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata i prijatelja. Ti si prava inspiracija, falićeš nam. Volim te, Sim”, pisalo je.

Policija je objavila fotografije osumnjičenog, a viši istražni službenik policije Pol Langli izjavio je da se radi o teškom slučaju.

“Ovo je vrlo uznemirujući incident za porodicu stradalog, imamo specijalizovane službenice koje su tu kako bi porodicama pružili podršku i pomoć. Dok formalna identifikacija tek treba da se održi, vjerujemo da je osumnjičeni 24-godišnjak iz oblasti Krojdona kod Londona”, kazao je on, piše Avaz, a prenosi Blic.

Detektiv je takođe dodao da je stanica Nokholt u ruralnom dijelu grada, te da će biti teško naći svjedoke koji su u tom periodu bili na stanici.

Ipak, mole se građane da kontaktiraju policiju ukoliko imaju neke informacije.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login