Otvoren 2. po redu Sajam mladih preduzetnika (FOTO)

Drugi po redu Sajam mladih preduzetnika koji je okupio 16 mladih ljudi i četiri Udruženja koji su izložili svoje proizvode otvoren je na trgu majora Zorana Karlice.

Sajam je organizovala Fondacija „Zajednički put“ pod pokroviteljstvom Grada i predsjednice Fondacije, Semire Hofman, te prijatelja i sponzora manifestacije koji su podržali kreativne i mlade ljude u njihovom nastojanju da javnosti predstave to čim se bave.

Sajam je zvanično otvorio doktor Aleksandar Miljuš, zamjenik gradonačelnika Prijedora koji je ovom prilikom rekao da je gradska uprava, u okviru godišnjih konkursa za rad omladinskih organizacija, s 2000 maraka sufinansirala i ovu manifestaciju koja se inače organizuje i povodom Međunarodnog dana mladih.

Sajam ostaje otvoren do srijede 16 avgusta kada će dva najuspješnija mlada preduzetnika ili Udruženja dobiti i novčane nagrade.

Do tada Prijedorčani na glavnom trgu mogu obići učesnike Sajma i iz bogate ponude probrati nešto i za sebe. Sajam je otvoren svakog dana u vremenu od 10 do 20 časova.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor