Četiri savjeta za najbolji seks života

Volite seks i želite još više uživati u njemu? Ovi savjeti pomoći će vam da to ostvarite.

S malo više truda dobićete veliki efekat. Ovi savjeti, će vam pomoći dostići maksimalan užitak.

1. Zabaci glavu unazad Naravno da je lijepo gledati partnera za vrijeme seksa u oči, ali kada zabacite glavu unazad, orgazam postaje još intenzivniji. Razlog je krv koja se skuplja u glavi i dovodi vrhunac na viši nivo. Zato pokušajte neposredno prije orgazma zabaciti glavu unazad i time osjetiti novo i još bolje iskustvo – kao u misionarskom položaju s glavom na rubu kreveta ili u ‘cowgirl’ položaju jednostavno se saviti unazad.

2. Look but don’t touch Ništa ga ne čini više uzbuđenijim od činjenice da mu nije dopušteno diranje dok se igrate sa sobom. Uzmite maramu i zavežite mu ruke (može i za krevet). Zatim se polako počnite igrati sa svojim grudima, igrajte se sa klitorisom i to skroz do trenutka kada više ne može izdržati. Tek tada se pobrinite za njega.

3. Višestruki orgazam za njega Ne samo žene, nego i muškarci mogu doživjeti višestruke orgazme. I to tako ako stimulšete njegovu tajanstvenu Jen-Mo točku. Ona se nalazi između testisa i anusa. Neposredno prije orgazma poigrajte se s tom tačkom.

4. Uzmi ono što želiš Oko 75 odsto svih muškaraca sanjaju o tome da žene dominiraju tokom seksa. To ne znači da se trebate obući u nešto kožno i uzeti bič, nego samo uzmite ono što želiš. Neka on uzme stvar u svoje ruke! Polako mu glavu povucite između svojih nogu, smjestite se i uživajte!

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login