Banja Luka: Psi uništili pet skupocjenih automobila

Pripadnici Policijske stanice Banja Luka-Obilićevo, zahvaljujući operativnom radu na terenu, te analizi video nadzora sa izuzetih kamera, utvrdili su da je grupa pasa lutalica na području grada Banja Luke, od 24. maja do 16. juna ove godine, oštetila ukupno pet skupocjenih vozila, od kojih su tri oštećenja vozila prijavljena, a za dva vlasnici vozila nisu prijavili, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Naime, 24. maja vlasnik vozila je prijavio da ima oštećenja na Passatu, a da su oštećena nastala dok je vozilo bilo parkirano u ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

Takođe, 11. juna zaprimljena je prijava da su nastala oštećenja na  automobilu Jetta dok je bilo parkirano u ulici Slobodana Kusturića i slična prijava je zaprimljena 14. maja od vlasnika još jedne Jette  dok je bilo pakrirano u ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

Postupajući po zaprimljenim prijavama zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo oštećenje tuđe stvari, te da je pričinjena znatna materijalna šteta vlasnicima vozila, policijski službenici su na osnovu pregledanih video nadzora, te prikupljenih informacija, a prethodno organizovanih opservacija, utvrdili da su vozila oštetila psi lutalice.

O navedenim saznanjima upoznate su nadležni inspekcijski organi.

Panta Rhei, masazno-kozmeticki studio, Prijedor Pogrebno Iris
%d bloggers like this: